Van Romeinse bodem

De tijd vliegt. Het lijkt wel of San Mauro in een stroomversnelling zit. Na de verrassende olijvenoogst van 2013, waarbij ik veel nieuwe boeren aan San Mauro heb kunnen binden, bleven zich nieuwe mogelijkheden aandienen. Dat kwam vooral doordat ik de juiste mensen tegenkwam.

fabriekAllereerst een aannemer die van aanpakken weet. Hij wist mijn nieuwe fabriek in korte tijd van een kale ruimte om te toveren tot een droomwerkplaats. Nog voordat ik me druk kon maken over de vloerbelasting voor de olietanks, het elektra plan en de brandweer voorschriften kwamen de werklui al binnenlopen. Toen ik met ongeloof constateerde dat het werk binnen 7 dagen al klaar was, wees hij naar zijn blonde haar en blauwe ogen. “Anch’io sono Olandese .”

Daarna ontmoette ik de ervaren Romeinse patissier Antonio della Corte. Ik liep al tijden rond met de receptuur voor een Romeinse traktatie, maar bij de realisatie liep het telkens spaak. Mede dankzij Antonio gaat mijn nieuwe San Mauro product eind augustus al in de potjes. Daarna zullen er meer nieuwe producten van Romeinse bodem volgen, maar die zijn we nu nog aan het fine tunen.

pietTot slot wil je graag Piet van de Werff voorstellen als nieuwe partner van San Mauro. Een bekende naam voor velen vanwege zijn jarenlange ervaring bij  horecaleverancier De Lindenhoff. Piet is San Mauro liefhebber van het eerste uur en helemaal klaar voor een nieuwe uitdaging: “In San Mauro tref ik een bron van Italiaanse emotie voor authentieke hoogwaardige producten aan, die niet zal opdrogen. De komende jaren willen we het mooiste laten zien en proeven van wat de Romeinse bodem voortbrengt.”

Met de nieuwe fabriek en de komende uitbreiding van het assortiment zitten we weer volop in de spanning. Je hoort snel meer!

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s